PENGENALAN

Dengan lafaz

 

bismillah

 

 

Assalamualaikum kepada semua sahabat pembaca.
Pertama kali saya ucapkan selamat datang ke laman web PROGRAM JANA PENDAPATAN.

 

gambar man

Nama : Zaharman Bin Subari
No Phone : 019  323 4808 (wassap sahaja)
Tugasan : Admin 
Tujuan.
Laman web PROGRAM JANA PENDAPATAN bertujuan untuk berkongsi maklumat dan aktiviti perniagaan Syarikat Berkat Niaga Enterprise. Saya bahagikan kepada 5 bahagian utama iaitu
a) Blog
b) Website Produk Syarikat
c) Website Makanan Tradisi Malaysia
d) Program Jana Pendapatan
e) Faedah Istimewa

 

 

 

a) Blog
Berkongsi maklumat yang perolehi daripada sumber sumber yang sah dan sahih seperti akhbar harian online dan juga perkongsian ilmu daripada FB dan sebagainya.
Dan juga daripada tulisan saya sendiri, berkongsi pengetahuan dan pengalaman.
 b) Website produk syarikat Berkat Niaga Enterprise ini merangkumi kategori seperti Makanan Kesihatan, Makanan Tradisi Malaysia, Penjagaan Diri Dan Keluarga dan Perfume                                  
c) Makanan tradisional Malaysia
Ini adalah perniagaan utama yang sedang saya bina sekarang ini. In Shaa Allah saya akan bermula dengan pembuatan biskut batang buruk dan kemudian perbagai jenis makanan tradisi Malaysia seperti kuih bahulu, agar agar kering, rempeyek dan sebagainya. Produk produk ini mempunyai ramai peminatnya yang tersendiri. 
d) Program Jana Pendapatan
Peluang perniagaan kepada yang berminat untuk menambah pendapatan secara sampingan tanpa perlu meninggalkan perkerjaan hakiki. produk berikut.
a) RCC Stevia – Sebagai agen
b) Simkad Toneplus – Sebagai agen
c) Produk Makanan tradisional Malaysia – Sebagai agen Dropship dan agen Jualan
d) Produk pilihan lain
Pilihan di tangan anda untuk memilih perniagaan mana anda mempunyai kelebihan.
e) Faedah Istimewa 
a) VVIP HARGA DISKAUN. Group ini khas untuk anda yang ingin untuk kegunaan sendiri. Produk pilihan daripada produk makanan tradisi Malaysia dan produk pembersih kolestrol terbaik iaitu JUS LEGA.
b) AGEN DROPSHIP BNE. Tugas anda hanya lakukan promosi sahaja mengikut kemampuan anda. Guna facebook pun boleh. Tugasan lain seperti produk dan mengepos kepada pelanggan adalah tugasan saya di sini.
c) AGEN JUALAN BNE. Sesuai untuk anda yang ada perniagaan atau ingin membuka perniagaan secara sambilan seperti booth dan sebagainya.
d) NAMA DI RUANGAN RAKAN NIAGA. Anda rujukwww.berkatbiz.com. Nama anda sebagai agen akan diletakkan merujuk kepada kawasan tempat tinggal anda. Satu lagi peluang menambah pendapatan kepada anda.
e) PELUANG MENANG HADIAH PERCUMA. Program pemilihan kepada yang bertuah akan menerima hadiah tanpa anda perlu mengeluarkan sedikit kos pun. Modal untuk pos hadiah tersebut pun saya yang tanggung.
f) PERCUMA laman web berbentuk minisite dengan nama dan akaun bank anda. Produk untuk di jual juga pilihan anda. 
g) GROUP SUPPORT WHATAPPS (3 GROUP). Daripada group RCC Gula Stevia, Group Toneplus dan Group BNE

 

 

Anda boleh memilih mana satu daripada pakej yang di tawarkan dan nikmati faedah istimewa khas untuk anda. Sila klik PROGRAM JANA PENDAPATAN untuk maklumat lanjut.

 

 

Sekian Terima Kasih

 

KLIK UNTUK KEMBALI KE LAMAN UTAMA