PROGRAM JANA PENDAPATAN

Assalamualaikum

Dengan Lafaz

bismillah

 

Saya ingin berkongsi dengan anda sebab sebab utama kenapa saya ingin menawarkan kepada anda peluang untuk menjana pendapatan tambahan.
a) PRODUK KEPERLUAN. Produk yang di tawarkan adalah keperluan semasa seperti Pemanis stevia atau Simkad Toneplus. Produk ini menawarkan anda faedah sebagai pengguna atau usahawan. Ini ditambah lagi dengan faedah khas yang saya tawarkan untuk anda gunakan bagi menjana pendapatan tambahan.
b) SECARA SAMBILAN. Tidak menganggu pekerjaaan hakiki anda, setiap hari anda gunakan media sosial seperti facebook, whatapps atau twitter untuk berkongsi maklumat atau pun berita terkini. Dalam masa yang sama anda pun boleh lakukan promosi kepada produk yang anda pilih dan menjana pendapatan.
c) FAEDAH TAMBAHAN YANG TERBAIK. Tawaran yang tidak akan anda abaikan. 6 faedah untuk anda daripada membeli dengan harga istimewa hinggalah kepada menjadi agen droship atau agen jualan. Nama anda akan dipaparkan di ruangan RAKAN NIAGA dan juga 3 group whatapps khas untuk anda.
d) BANYAK PILIHAN. Peluang perniagaan untuk anda pilih. Tak perlu buat semua hanya fokus kepada yang anda rasa mudah. Ada perniagaan berasaskan rangkaian (networking) dan ada juga perniagaan lain seperti agen dropship atau agen jualan.
e) PERCUMA website berbentuk minisite atas nama dan akaun bank anda.

 

 

 

PRODUK YANG DI TAWARKAN ini adalah perniagaan yang berasaskan kepada perniagaan rangkaian (networking). Tetapi tiada paksaan anda boleh juga menjadi pengguna biasa dan nikmati faedah faedah yang di tawarkan.
Produk A – RCC Gula Stevia
Produk B – Simkad Toneplus

 

PRODUK A

produk-gula-stevia-rcc
a) RCC GULA STEVIA. Adalah pemanis pengganti gula yang di buat daripada daun stevia. Gula Stevia ini amat baik dan mengandungi 0 kalori jika dibandingkan dengan gula pasir yang kita gunakan sekarang. Baik untuk pengidap penyakit kencing manis dalam usaha mengawal kandungan gula di dalam badan.
Anda boleh memilih sebagai pengguna biasa atau pun sebagai usahawan Gula Stevia dengan membina rangkaian ahli sendiri untuk perniagaan ini. Keputusan di tangan anda dan tiada paksaan.
Maklumat lanjut
images

 

PRODUK B 

toneplus
b) SIMKAD TONEPLUS. Saya pasti rakyat Malaysia mempunyai sekurang nya satu handphone. Setiap handphone perlukan simkad. Di sinilah pentingnya simkad Toneplus ini. Simkad yang menawarkan banyak faedah istimewa sebagai pengguna atau anda sebagai usahawan telco.

 

Contoh salah satu faedah sebagai pengguna
Satu satunya simkad yang memberikan anda kelebihan
a) PERCUMA – 1 GB data internet dengan modal hanya RM 30.00 selama 30 hari.
b) PERCUMA – 1.5 GB data internet. + RM10.00 kredit + Insuran kemalangan bernilai RM100k. Cash back 3% dengan modal hanya RM50.00 selama 30 hari.
c) Ada banyak lagi faedah lain seperti point semasa anda top up, Diskaun menginap Tune Hotel dan banyak banyak lagi.
d) Skim insentif yang menarik seperti komisyen 13*% apabila downline anda melakukan top up.
Maklumat lanjut

images

 

 

Selain daripada faedah – faedah untuk anda daripada produk tersebut. Masih ada lagi faedah tambahan yang di tawarkan apabila anda mengambil salah satu daripada produk diatas.

 

Untuk maklumat anda saya juga ada menjalankan perniagaan lain iaitu produk berasaskan makanan tradisional Malaysia. Anda boleh lihat di sini www.berkatshop.com Dan juga produk kesihatan iaitu pembersih kolestrol terbaik JUS LEGA.

 

 

Berikut adalah faedah faedah tambahan khas untuk anda. Ini hanya akan berlaku apabila anda mengambil salah satu daripada produk yang di tawarkan.

 

 

a) VVIP HARGA DISKAUN. Group ini khas untuk anda yang ingin untuk kegunaan sendiri. Produk pilihan daripada produk makanan tradisi Malaysia dan produk pembersih kolestrol terbaik iaitu JUS LEGA.
b) AGEN DROPSHIP BNE. Tugas anda hanya lakukan promosi sahaja mengikut kemampuan anda. Guna facebook pun boleh. Tugasan lain seperti produk dan mengepos kepada pelanggan adalah tugasan saya di sini.
c) AGEN JUALAN BNE. Sesuai untuk anda yang ada perniagaan atau ingin membuka perniagaan secara sambilan seperti booth dan sebagainya.
d) NAMA DI RUANGAN RAKAN NIAGA. Anda rujuk www.berkatbiz.com. Nama anda sebagai agen akan diletakkan merujuk kepada kawasan tempat tinggal anda. Satu lagi peluang menambah pendapatan kepada anda.
e) PELUANG MENANG HADIAH PERCUMA. Program pemilihan kepada yang bertuah akan menerima hadiah tanpa anda perlu mengeluarkan sedikit kos pun. Modal untuk pos hadiah tersebut pun saya yang tanggung.
f) GROUP SUPPORT WHATAPPS (3 GROUP). Daripada group RCC Gula Stevia, Group Toneplus dan Group BNE
g) PERCUMA website berbentuk Minisite atas nama dan akaun bank anda.

 

Mungkin anda tertanya mengapa tidak kenakan bayaran yuran sahaja untuk melayakkan anda mendapat faedah tersebut tanpa perlu mengambil produk tersebut. Ini tidak boleh beraku kerana
a) Saya tiada kebenaran untuk mengambil deposit daripada orang ramai. rujuk artikel di bawah ini
APA ITU BAFIA?
BAFIA atau Bank & Financial Act atau Akta Bank dan Institusi-institusi Kewangan 1989 menjelaskan sekiranya sesebuah syarikat hendak mengambil deposit dari orang ramai, syarikat tersebut perlu mempunyai lesen di bawah seksyen 6 (4) BAFIA. Seterusnya pertimbangan akan di buat dan di beri syor oleh menteri kewangan dan selanjutnya akan di beri kelulusan untuk pengeluaran lesen dengan atau tanpa syarat atau menolak pengeluaran lesen tersebut.
 
b) Saya ingin berkongsi kebaikan dan faedah daripada produk yang di tawarkan dengan anda. 
c) Supaya lebih telus dan tidak bersifat penipuan kerana wang yang anda laburkan itu di ganti dengan produk yang menjadi keperluan harian. Seterusnya pilihan di tangan anda sebagai pengguna atau berusaha menjana pendapatan tambahan.

 

 

 tunggu
daftar
a) DAFTAR RCC STEVIA
images
b) DAFTAR TONEPLUS
images
APA HARUS DI LAKUKAN SELEPAS MENGAMBIL PRODUK PILIHAN
a) Add friend dengan saya (Zaharman Subari) kerana group c dan d adalah secret. Hantar facebook message tentang nama dan pakej anda.
 images
b) Join fb Group Hadiah Percuma. Jika sudah abaikan. images
c) Group VVIP Harga Diskaun / Agen Dropship BNE. 
d) Group Agen Jualan BNE 
Join group untuk c dan d akan dilakukan admin group selepas anda add friend selesai.

 

Perhatian
PERCUMA website tersebut di tawarkan hanya kepada satu jenis perniagaan sahaja di atas pilihan anda. Pihak Berkat Niaga Enterprise tiada halangan untuk anda menjual semua produk kami cuma kami mahu anda lebih fokus kepada satu produk yang menjadi pilihan anda.

 

 

 

terima-kasih

 

Saya hanya berkongsi peluang yang ada. Saya doakan anda menjadi usahawan islam yang berjaya di dunia dan akhirat. PILIHAN di tangan anda

 

 

Sedia membantu

gambar man

Zaharman Subari
Whatapps / Telegram – 019 323 4808

 

KLIK UNTUK KEMBALI KE LAMAN UTAMA