Dengan Lafaz

bismillah
Berikut adalah senarai pakej untuk pilihan anda. Sebagai pengguna biasa anda boleh pilih Pakej Silver tetapi masih layak sebagai pengedar.  
Sekiranya anda serius untuk membina perniagaan anda boleh memilih Pakej Gold atau Platinum
Pakej Silver
JIMAT RM35-RM40
Pakej PENGGUNA
3 Botol (1 Kotak)
RM140 (WM) & RM145 (EM)
Dapat 1 akaun perniagaan (Business Center @ BC)
PERCUMA Kos Penghantaran
PERCUMA Keahlian Seumur Hidup
LAYAK Diskaun sehingga 40% pembelian seterusnya
Kumpul MATA GANJARAN & Tebus HADIAH LUMAYAN
*LAYAK Tabung Khairat Kematian sehingga RM3000
*LAYAK Tabung Kebajikan dengan sumbangan minima RM500
Pakej Gold
JIMAT RM105-RM120
Pakej PENGEDAR
9 Botol (3 Kotak)
RM420 (WM) & RM435 (EM)
Dapat 3 akaun perniagaan (Business Center @ BC)
PERCUMA Kos Penghantaran
PERCUMA Keahlian Seumur Hidup
LAYAK Diskaun sehingga 40% pembelian seterusnya
Kumpul MATA GANJARAN & Tebus HADIAH LUMAYAN
*LAYAK Tabung Khairat Kematian sehingga RM3000
*LAYAK Tabung Kebajikan dengan sumbangan minima RM500
Pakej Platinum
JIMAT RM245-RM280
Pakej PENGEDAR
21 Botol (7 Kotak)
RM980 (WM) RM1015 (EM)
Dapat 7 akaun perniagaan (Business Center @ BC)
PERCUMA Kos Penghantaran
PERCUMA Keahlian Seumur Hidup
LAYAK Diskaun sehingga 40% pembelian seterusnya
Kumpul MATA GANJARAN & Tebus HADIAH LUMAYAN
*LAYAK Tabung Khairat Kematian sehingga RM3000
*LAYAK Tabung Kebajikan dengan sumbangan minima RM500

TEMPAHAN 


CARA PEMBAYARAN

Setelah memilih Pakej & Harga Royal Sweetener Stevia yang diinginkan, Anda boleh buat bayaran ke akaun bank di bawah

 


 KOS PENGHANTARAN

POS LAJU
Kami selaraskan kos penghantaran yang sama ke Semenanjung, Sabah dan Sarawak
Kos penghantaran untuk 1 Botol = RM10
Kos Penghantaran mengikut Pakej Silver, Gold & Platinum = PERCUMA (PROMOSI TERHAD)

 

Percuma Penghantaran Royal Sweetener Stevia

 


 


BUKTI PEMBAYARAN

Hantarkan salinan bukti pembayaran Online Transfer, Bank Transfer, ATM Transfer atau Cash Deposit anda seperti berikut.
a) Sila lampirkan salinan resit transaksi dalam format .doc, .docx,.pdf,.jpg,.png,.atau gif sahaja untuk pengesahan
b) Jika buat bayaran ATM Transfer atau Cash Deposit, guna salah satu cara sama ada scan salinan resit atau tangkap gambar guna kamera, webcam, phone atau tablet pc.
email kepada : sate_n_burger@yahoo.com atau whatsapp ke 019 323 4808
(Sila simpan resit atau bukti pembayaran sebagai rujukan kelak)

 

BUTIRAN PEMBELIAN

a) 1 Botol Royal Sweetener Stevia (RCC) – RM 60.00
b) Pakej Silver (3 Botol) – Semenanjung – RM 140.00
c) Pakej Silver (3 Botol) – Sabah/Sarawak – RM 145.00
d) Pakej Gold (9 Botol) – Semenanjung – RM 420.00
e) Pakej Gold (9 Botol) – Sabah/Sarawak – RM 435.00
f) Pakej Platinum (21 Botol) – Semenanjung – RM 980.00
g) Pakej Platinum (21 Botol) – Sabah/Sarawak RM 1015.00

 

BANK AKAUN

Bank – MAYBANK
No Akaun – 1123 4428 3397
Nama : Zaharman Subari

Daftar dan dapatkan 6 faedah terbaik khas untuk anda

TERIMA KASIH

Kerana berusaha untuk berubah menjadi lebih sihat. Saya ingin menawarkan 6 pakej faedah yang terbaik untuk anda. 
Ini akan berlaku apabila anda mendaftar dengan pakej Silver, Gold atau Platinum

 

 

FAEDAH 1

a) Group SUPPORT di Whatapps dan telegram. Group ini di terajui oleh Doktor Perubatan yang berpengalaman.
CONTOH PERBUALAN 
Contoh 1

⁠⁠⁠⁠Dr Farid Stevia⁠⁠⁠⁠⁠

⁠⁠[21:54, 4/14/2016] Dr Farid Stevia: ⁠⁠⁠Utk sahabat2 stevia yg baru, berikut adalah perkara asas, konsep dan objektif penggunaan stevia sbg pengganti gula?
Contoh 2
⁠⁠⁠⁠Azdy hafizul⁠⁠⁠⁠⁠
⁠⁠[20:38, 4/11/2016] +60 12-990 8485: ⁠⁠⁠Di gp ini kami mempromosikan stevia sbg alternatif terbaik menggantikan gula, bukan promosi ubatan atau makanan tambahan ya… Apa yg kami cuba ubah ialah tabiat pengambilan gula pasir yg secara x sedar diambil secara berlebihan kpd nikmat manis secara lebih sihat dgn stevia..
Contoh 3

⁠⁠⁠⁠Dr Shahnaz⁠⁠⁠⁠⁠

⁠⁠[19:08, 4/9/2016] +60 19-336 5612: ⁠⁠⁠Alhamdulillah terima kasih bnyk Dr Farid.. Terjawab dah persoalan saya ni.. Nti sy sampaikan sml pd sahabat sy td.. Tq vm
 Contoh 4
⁠⁠⁠⁠Johari Abu⁠⁠⁠⁠⁠
⁠⁠[10:15, 4/9/2016]⁠⁠⁠Ada org tanya

⁠⁠⁠⁠Dr Farid Stevia⁠⁠⁠⁠⁠

⁠⁠[10:18, 4/9/2016] Dr Farid Stevia: ⁠⁠⁠Tanya ttg apa ya
⁠⁠⁠⁠10:18⁠⁠⁠⁠⁠

⁠⁠⁠⁠1007Johari Abu⁠⁠⁠⁠⁠

⁠⁠[10:18, 4/9/2016]⁠⁠⁠Org ada kencing manis boleh minum x
⁠⁠⁠⁠10:18⁠⁠⁠⁠⁠
⁠⁠[10:18, 4/9/2016]⁠⁠⁠Nampak mcm ada glucose syrup
⁠⁠⁠⁠10:18⁠⁠⁠⁠⁠
⁠⁠[10:19, 4/9/2016]⁠⁠⁠Glucose syrup solids
⁠⁠⁠⁠10:19⁠⁠⁠⁠⁠
⁠⁠[10:20, 4/9/2016] Gula lah tu kan, doktor ?
⁠⁠⁠⁠10:20⁠⁠⁠⁠⁠

⁠⁠⁠⁠Dr Farid Stevia⁠⁠⁠⁠⁠

⁠⁠[10:20, 4/9/2016] ⁠⁠⁠Ya gula..
⁠⁠⁠⁠10:20⁠⁠⁠⁠⁠
⁠⁠[10:21, 4/9/2016]⁠⁠⁠Produk apa tu?
⁠⁠⁠⁠10:21⁠⁠⁠⁠⁠
Ini adalah group whatapps yang terbaik. (Admin) sentiasa memberi semangat dan cuba menjawab persoalan daripada ahli group dengan sebaik mungkin. 
Memang RUGI jika anda tidak berada di dalam group ini.

 


 

Berikut ini adalah faedah tambahan daripada Berkat Niaga Enterprise untuk anda.

 

FAEDAH FAEDAH LAIN
 
a) VVIP HARGA DISKAUN. Group ini khas untuk anda yang ingin untuk kegunaan sendiri. Produk pilihan daripada produk makanan tradisi Malaysia dan produk pembersih kolestrol terbaik iaitu JUS LEGA.
b) AGEN DROPSHIP BNE. Tugas anda hanya lakukan promosi sahaja mengikut kemampuan anda. Guna facebook pun boleh. Tugasan lain seperti produk dan mengepos kepada pelanggan adalah tugasan saya di sini.
c) AGEN JUALAN BNE. Sesuai untuk anda yang ada perniagaan atau ingin membuka perniagaan secara sambilan seperti booth dan sebagainya.
d) NAMA DI RUANGAN RAKAN NIAGA. Anda rujukwww.berkatbiz.com. Nama anda sebagai agen akan diletakkan merujuk kepada kawasan tempat tinggal anda. Satu lagi peluang menambah pendapatan kepada anda.
e) PELUANG MENANG HADIAH PERCUMA. Program pemilihan kepada yang bertuah akan menerima hadiah tanpa anda perlu mengeluarkan sedikit kos pun. Modal untuk pos hadiah tersebut pun saya yang tanggung.
f) GROUP SUPPORT WHATAPPS (3 GROUP). Daripada group RCC Gula Stevia, Group Toneplus dan Group BNE 

Lagi maklumat 

images

 

 

APA HARUS DI LAKUKAN SELEPAS MEMILIH PRODUK
a) Add friend dengan saya (Zaharman Subari) kerana group c dan d adalah secret. Hantar facebook message tentang nama dan pakej anda.
 images
b) Join fb Group Hadiah Percuma. jika sudah abaikan sahaja
 images
c) Group VVIP Harga Diskaun / Agen Dropship BNE. 
d) Group Agen Jualan BNE
Join group untuk c dan d akan dilakukan admin group selepas anda add friend selesai.  

 


 

 

Buat keputusan dengan segera dan jangan tunggu lagi.

6 Faedah terbaik saya tawarkan kepada anda sekiranya anda bersetuju untuk menjadi ahli kepada produk RCC Stevia. Hanya dengan serendah RM 140 + Percuma kos pos. Anda layak untuk menikmati faedah tersebut.

 

daftar

 

Terima Kasih

 

Sedia membantu

gambar man

Zaharman Subari
019 323 4808

 

 

Klik untuk Kembali ke laman utama

 

 

opss

klik